HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi

Osman ÖZAY - Kurum Müdürü

Osman ÖZAY İsdemirin ilk ustalarından bir işçi babanın bir ev hanımı annenin beş çocuğun en büyüğüdür.  İlkokulu, Payas Mimar Sinan İlkokulu Ortaokulu Payasta Payas Ortaokulu, Liseyi İskenderun Demir Çelik Lisesinde bitirdi, Üniversiteyi Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden mezun oldu Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimini bitirdi 1993 te Payas Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyati  1998 Kahramanmaraş Orta okulu, 2000 de İskenderun Lisesi 2009 da İskenderun Ticaret Meslek Lisesi 2013 te Demirçelik Meslekı ve Teknik Anadolu Lisesi 2017 de  Arsuz Nardüzü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü...  2022 de İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak görevine devam etmektedir.   Evli,  eşi Reyhan ÖZAY İskenderun Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni iken emekli olmuştur.  Evli 2 çocuğu 2 torunu vardır..